- Bakgrundsfakta / Teori
- Viktiga ämnen i kost
- Allsidig kost, vad innebär det?
- Viktiga mineraler, vitaminer etc i kost
- Tallriksmodell, bra / dåligt?
- Frusen / färska grönsaker? Bra / dåligt?
- Vad ska man tänka på när man köper hem matvaror?
- Mellisa om det är bra att äta flera gånger? Och vad som är "bra" mellis
- Kontakta en dietist
- Prata om bakgrundsfakta
- Få hjälp med litteratur eller källor för teori
- Få en genomgång
- Handledare?
- Recept
- Hitta varierade, enkla recept (billiga också), men bra för hälsan
- Anpassa till kokbok och teori (bra för hälsan)
- Ta hjälp av studenter som jag känner
- Nisch
- Anpassa en nisch till kokbok för att få med mera fantasi i kokboken
- Inköpslista?
- Prisklass på varje måltid per portion?
- Annat?
- Beslut om sju eller tio dagar matlista
- Hitta en design för kokbok
- Enkel
- Slittålig
- Tillverka kokbok
- Leverantör, Ica foto? Se tidigare anteckningar om detta
- Planera tiden, från gång till gång
- Belust om hur många frukost, lunch, middagar och efterrätter som ska vara med i boken
loggbok: Jag tycker det kändes som en bra idé att göra en checklista som man kan titta på från gång till gång och se vad som behövs göras. Den stora delen kommer ju ligga i teorin, men det kan ändå vara skönt i att ha små punkter under teori så man vet vart man ska börja titta och läsa in sig. Det kändes också som en bra idé och få mer klarhet i vad som faktiskt kommer behövas göras under dessa hundra timmarna. Sen kan det vara bra i slutet och se vad jag inte hade tänkt på i min checklista och så vidare. Jag gillar att bocka av efter jag gjort olika saker och det är något jag lär känna mig nöjd efter att kunna göra när jag betar av allt mer på denna listan.
Tidsåtgång: 15 min
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar