Har börjat bli dags för att träffa dietisten på fredag. Har förberett lite olika frågor så jag har en mall på vad jag vill ta reda på så att jag kan fortsätta mitt projekt. Efter detta mötet kommer jag sätta mig ned och bestämma mig för vilka delar jag ska leta teori om så att jag får förståelse kring kost och vad det innebär. Sedan måste jag också lägga upp en mindre tidsplan över när och hur dessa olika teorikunskaper ska vara klara att redovisas här på bloggen eller i ett dokument (ej klart hur jag gör där ännu). Men måste ha en tidsplan känner jag för att kunna veta att mitt projekt blir klart i tid.
Frågor till dietist
Vilka delar är viktigast att gå på djupet med? | Hur långt ska man gå?
Vitaminer? Mineraler? Fetter? Kolhydrater? Aminosyror?
Hur ska man tänka vid kött? Kyckling vs Kalkon? Om man har en budget man måste följa hur ska man prioritera och varför?
Näringstabeller, hur ska man förhålla sig till dessa? Vad är det man ska titta efter i dessa?
Grönsaker, vad ska man tänka på och vart ska man leta efter vad som är bäst för kroppen?
Vad behöver kroppen i ord man kan förstå för att må bra?
Bra litteratur eller källor man kan använda sig utav i arbetet?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar